Kwalitatief hoogstaande catering

Kit’s werkt uitsluitend met de beste kwaliteit producten en maakt daarmee in eigen keuken de lekkerste gerechten. Voor ons vanzelfsprekend is dat we letten op de keurmerken voor vlees, vis, groentes en meer.

Ook vegetariërs kunnen rekenen op volwaardige, lekkere gerechten en met het glutenvrij dieet zijn wij vertrouwd.  

Wij zijn niet bang voor bijzondere locaties. We hebben de catering o.a. verzorgd voor een bruiloft in een bos, in het fort van Haarlemmerliede, in een boerenschuur tijdens een theaterproductie, in grote en kleinere tuinen en op een timmerfabriek. Zolang er elektra en water te realiseren is kunnen wij al snel uit de voeten.

Catering04.jpg

Uiteraard leveren wij ook alle overige huurmaterialen zoals tenten, meubilair, glaswerk, verlichting en meer.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarbij een belangrijk aandachtspunt. De topkwaliteit gerechten presenteren wij op verantwoorde biologisch afbreekbare disposables en neutraal afwasbaar aardewerk en porselein.

 

Dus voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, vrijgezellendag, vriendinnendag, tuinfeest, barbecue, babyshower, High Tea en meer bent u bij Kit’s aan het beste adres voor Noord Holland.

U bedenkt het en wij gaan er alles aan doen om het waar te maken.

Catering03.jpgOnze uitgangspunten:

Vers, alle gerechten komen uit eigen keuken, kruiden uit eigen tuin, en worden naar eigen recept, zonder onnodige toevoegingen bereidt. Een voorbeeld hiervan is ons roomijs, door ons gemaakt zoals ijs ooit bedoelt was: een ambachtelijk vers product met de pure smaken van echt fruit, chocolade en noten. Kort houdbaar, maar het blijft nooit lang staan!

Biologisch, omdat de smaak van biologische producten zoveel beter is en niet alleen de maag vult.

Seizoensgebonden, omdat wij het onzin vinden om bv aardbeien te eten in de winter. Er zit geen smaak aan en de voedselkilometers belasten het milieu onnodig. Bovendien heeft elk seizoen zijn eigen magie, het zou zonde zijn daar geen gebruik van te maken. Waar mogelijk werken wij met streekproducten.

Biologisch afbreekbare disposables, die na gebruik in de gft bak mogen. Zo heeft u na afloop ook een goed gevoel over uw feestje.

Eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding, Kit’s werkt niet met vaste prijslijsten omdat elke cateringopdracht anders is, aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Een prijsindicatie:

Maaltijden vanaf 20 personen kunt u al laten leveren vanaf € 25,- pp.
Een volledig verzorgd feest vanaf 70 personen kost ongeveer € 20,- pp.
Een barbecue vanaf 30 personen komt op € 19,50 pp.

Deze prijsindicatie is exclusief drankjes, die worden op nacalculatie berekend per fles/fust.

Een luxe champagneontbijt aan huis bezorgd en geserveerd, voor 2 personen, vanaf € 65,00